Джапанки ЛИДЕР

 

 

Джапанки ЛИДЕР

Те крачат към успеха. Не ги събувай!

For Advanced Users Only

 

 

ИНСТРУКЦИЯ

за експлоатация на

джапанки ЛИДЕР

 

Покупката на нашите джапанки е мъдра инвестиция. Благодарение на тях си здраво стъпил на земята и разполагаш с устойчив фундамент, върху който можеш да изградиш каквото пожелаеш.

Целта на тази инструкция е да ти помогне да извлечеш максимума от възможностите, които сме вградили в продукта. Това не е лека задача, защото нашите джапанки са изключително мощни - те могат да правят неща, които никой не очаква от едни джапанки.

Да започнем с любопитна подробност, която според проучванията позволява дори съвсем начинаещ веднага да почувства духа на продукта, да усети неговата мощ и универсалност.

И така, може би ще се изненадаш, но нашите джапанки са генератор на енергия. Щом започнеш да крачиш, вместо постепенно да се изморяваш, ставаш все по-бодър и силен. Ако пък джапанките са на краката на дама, тя с всяка крачка става все по-очарователна и (о, ужас) по-умна! Не бързай обаче да изпробваш това свойство на джапанките, не и преди да изучиш задълбочено цялата ни инструкция!

Свойството на джапанки “Лидер” да генерират енергия е наистина забележително, и всички клиенти на модел 2005 го оцениха подобаващо. Но какво ще кажеш за способността им да трансформират енергия? Да, успяхме да постигнем и това в последното поколение джапанки, което вече е на пазара.

Каква е ползата за теб? Ползата става очевидна, ако си припомниш, че “всичко е енергия”! Енергията с която се зареждаш при ходенето, вече може да превръщаш в каквото пожелаеш! Например, само няколко крачки са достатъчни за да изпробваш превръщане на енергията във време или пари! Материализирането на по-сложни желания изисква повече практика.

Тук отново ще предупредя - прочети инструкцията, направи упражненията, подготви се и тогава тръгвай. Знам, че точно сега изкушението да захвърлиш този скучен текст и да се впуснеш в експерименти е наистина огромно. Знам го от личен опит:

...

Пълният текст в Лидер 2007 - Инструкция за експлоатация

...

Идеята за тези необикновени джапанки ме осени преди повече от 15 години. Екипът който събрах за реализиране на амбициозния проект, посвети хиляди часове на проучвания. Нови хиляди часове бяха вложени в проектиране, производство на прототипи и всевъзможни изпитания при всякакви мислими условия. В резултат на всичко това се появи първият модел джапанки “Лидер”. Тези джапанки бяха далеч от възможностите на днешните, но още тогава в тях бе скрита неподозирана мощ. Давахме си сметка, че това може да бъде опасно.

Затова създадохме подробна инструкция. Вложихме в написването на инструкцията може би повече усилия, отколкото в създаването на продукта. Направихме невъзможното, в стремежа да предпазим безценните си клиенти от грешки.

Колко сме били наивни! И тогава вярвах, че способностите на човека са безгранични, ала човешкото малоумие далеч надхвърли представата ми за безкрайността!

...

Пълният текст в Лидер 2007 - Инструкция за експлоатация

...

Наложи се да предприема спешни мерки - реалността недвусмислено показа, че представата ми за нея е погрешна. И аз промених представите си - “малоумието” стана новия еталон за безкрайност. Последствията от тази нова парадигма са толкова значими, че се налага да те запозная с материята поне в основни линии - за да бъдеш един щастлив притежател на вълшебните джапанки, а не да проклинаш деня в който си се родил.

...

Пълният текст в Лидер 2007 - Инструкция за експлоатация

...

Според теория на системите, развитието се изразява в увеличаване на отношението функции / размер. Практически това става по четири начина:

  • Увеличаване на функциите при запазване размерите
  • Увеличаването на функциите изпреварва увеличаването на размерите
  • Намаляването на размерите изпреварва намаляването на функциите
  • Намаляване размерите при запазване на функциите.

В началото джапанки “Лидер” следваха първия модел на развитие. Запазвайки в общи линии вида, формата и размера на обикновени джапанки, те се сдобиваха с нови и нови уникални функции:

...

Пълният текст в Лидер 2007 - Инструкция за експлоатация

...

Постепенно започна да става все по-трудно да добавяме нови, ценни за клиентите функции, и едновременно да запазваме непроменен техния размер. В резултат джапанките започнаха неусетно да трупат сантиметри и килограми. Това не притесняваше никого - просто усъвършенстването на продукта беше поело по втория модел на развитие. Темпото с което добавяхме нови функции и тяхната ценност за потребителите далеч изпреварваха увеличението на размера.

...

Пълният текст в Лидер 2007 - Инструкция за експлоатация

...

В един момент нашите джапанки станаха толкова тежки, че за нормално ходене с тях и дума не можеше да става. Именно тогава обаче търсенето достигна феноменални равнища. Докато моите съмишленици празнуваха поредния рекорд в продажбите, аз дълбоко се замислих.

И за слепия бе видно, че с всяка следваща модификация обичайното ходене играе все по-малка роля. Ние успяхме да създадем уникален продукт, носител на фантастични качества. Давах си сметка, че именно тези качества отдавна са главния мотив на клиентите да изберат нашите джапанки, а не други.

Дали възможността да се ходи с тях изобщо има значение? От този въпрос до решението за премахване на непотребната функция имаше само една крачка. И аз я направих с чиста съвест. С ясното съзнание, че поставям началото на нов етап в развитието на любимия продукт.

Заедно с функцията “ходене” реших да премахнем и някои други, рядко използвани функции. За сметка на това джапанките бързо топяха сантиметри и килограми. За една година джапанки “Лидер” отново заприличаха на обикновени, но пък какво можеха! Само щастлив притежател на Лидер 2005 ще разбере какво имам предвид! При желание с този модел може и да се ходи, защото съотвената функция отново бе включена пробно.

...

Пълният текст в Лидер 2007 - Инструкция за експлоатация

...

И така, достигнахме върха. Създадохме идеалния продукт! Или пък не? Докато преглеждах базата-данни с отзиви на клиенти, търсейки идеи за подобрения, се натъкнах на следното писмо:

Обичам ви! Нямам думи за да изразя благодарността си. Вашите джапанки промениха живота ми. А модел 2005 са наистина изключително леки и удобни. Нося ги непрекъснато, и на коктейли не се разделям с тях (разбира се вие знаете, че се събират дори в дамска чантичка). Но няма ли начин да ги направите още по-компактни? Вечно ваша Н.1 , Тутракан

В интерес на истината, не ми бе хрумвало, че някой ще носи джапанки в дамска чантичка. Но човек се учи докато е жив. Експресно проучване показа, че госпожица Н. не е единствената която среща трудности, ако иска да бъде нон-стоп с любимите си джапанки. Чувствах се длъжен да помогна. Но как?

...

Пълният текст в Лидер 2007 - Инструкция за експлоатация

...

Ако си вникнал в тази инструкция, лесно ще познаеш какво направихме. Да, точно така - използвахме четвъртия метод за усъвършенстване. Натрупания огромен опит в проектирането, производството и маркетинга на джапанки си каза думата. На презентацията на Лидер 2007, всички присъстващи изпаднаха в екстаз. Този път съвършенството безспорно бе постигнато!

Какво се случва, когато числителят на нашата дроб (функциите) е константа, а знаменателят (размера) клони към нула? Правилно - резултатът (степента на съвършенство) клони към безкрайност. По дефиниция, перфектна система имаме, когато самата система я няма и въпреки това функциите се изпълняват.

Е, тъкмо това постигнахме в Лидер 2007! Джапанките ги няма, а всички описани мощни функции са факт!

И така, ти приятелю или приятелко, вече разполагаш с джапанки, чието съвършенство клони към безкрайност! Обстоятелството, че околните не ги забелязват е изцяло в твой интерес - никой не може да ги открадне или пък да ти завиди за тях2.

Така духът на моя невероятен екип - твоят невидим съюзник, може да бъде винаги и навсякъде с теб. Начинът по който постигаш фантастични резултати ще остане пълна загадка за другите.

Джапанки ЛИДЕР - Те крачат към успеха, не ги събувай!

От името на хората, вложили душата си в този уникален продукт ти желая здраве и успех във всяко начинание!

София, юли 2006 г.

Станислав Точев
Feedback | Blog

Коментирай този текст

 

1 За своя принос в развитието на продуктите, нашата клиентка госпожица Н. от Тутракан получи значителна финансова премия, плюс доживотна издръжка в размер на една депутатска заплата.

2 Ако чуждата завист те мотивира, джапанки Лидер не са подходящо решение. Избери нещо друго от нашата Магическа серия. Междувременно виж в нова светлина този познат клип - той е сниман с прототипа 1000 IFV (invisible frog vehicle)

© Stanislav Tochev, Този текст или части от него не могат да бъдат възпроизвеждани и/или разпространявани под каквато и да било форма без писмено съгласие на автора


Tools